Omgeving

Het luxe appartement is gelegen in Ugchelen, een perfecte uitvalsbasis voor mooie fiets-en wandelroutes. Ervaar de natuurlijke schoonheid van Park Hoge Veluwe, het gebied van Radio Kootwijk of de Loenense waterval. Of geniet van de vele terrassen en lange winkelstraten in Apeldoorn, Zutphen en Deventer. In de Scherpenberg of het Omnisportcentrum kunt u een balletje slaan op de golfbaan, of kom volledig tot rust in de wellnesscentra de Veluwse Bron of Thermen Bussloo.

Binnen 10 minuten bent u in het centrum van Apeldoorn, Paleis het Loo, Berg & Bos, de Apenheul, het Kroller Mullermuseum of de Julianatoren en kunt u na afloop heerlijk ontspannen in uw eigen tuin.

Julianatoren

De Julianatoren biedt méér dan 60 te gekke attracties voor kinderen van 2 tot 12 jaar!

Apenheul

Een bos vol loslopende apen, dát is Apenheul. Tussen het groen loopt meer dan de helft van de apen zomaar los tussen de bezoekers. Het dierenpark ligt aan de rand van Apeldoorn, midden in de natuur op de Veluwe en is nog geen uur rijden vanaf Amsterdam.

Natuurpark Berg & Bos

Natuurpark Berg & Bos is een natuurpark van 250 ha groot in de Apeldoornse wijk Berg en Bos. Het park ligt aan de rand van het Veluwse heuvellandschap.

Paleis het Loo

In het hart van Nederland, aan de rand van Apeldoorn, ligt Paleis Het Loo. Sinds 1984 is dit voormalig Koninklijk Paleis na een grondige restauratie opengesteld voor publiek. De ingerichte kamers en zalen tonen hoe de Oranjes er 300 jaar lang woonden en werkten. De baroktuinen zijn symmetrisch aangelegd naar 17e eeuws voorbeeld en uniek in Nederland. In de loop van de 300 jaar waren er veel verschillende bewoners en onderging het paleis vele veranderingen.

Kröller-Müller Museum

In het Kröller-Müller Museum vind je de op één na grootste Van Goghverzameling ter wereld: bijna 90 schilderijen en ruim 180 tekeningen. In de Van Gogh Galerij zijn in wisselende opstelling circa 40 werken van Vincent van Gogh te zien. Daarnaast zie je er topstukken van moderne meesters als Claude Monet, Georges Seurat, Pablo Picasso en Piet Mondriaan.